Globale service

AHL LOGISTIEK is een logistieke dienstverlener met zijn hoofdkantoor in Istanbul, Turkije. Wij werken samen met klanten in Turkije en in Europa om hun nationale en internationale logistieke behoeften te ondersteunen via wegtransport. Wij zijn gespecialiseerd in het verzenden van vrachten in Europa binnen 72 uur. In 2015 waren wij begonnen met onze ‘nieuwe’ express service. We hadden in totaal 10 transportbussen in onze vloot. Zes jaar later zijn wij trotse eigenaar van een vloot van 110 bestelbussen en 30 vrachtwagens.

Mahir Aydin
Founder & CEO

Strategisch

Door middel van snelle transittijden, 72 uur binnen Europa van deur tot deur en een goede service willen wij u helpen om winstgevender te zijn in de logistiek en transport wereld.

Economisch

AHL LOGISTIEK biedt voor zendingen die langer kunnen wachten ook de mogelijkheid om het te versturen met een vrachtauto. Wij vervoeren zowel LTL-zendingen als FTL-zendingen. Heeft u deelladingen boven de 1500 kg? Voor deze less than truckload-zendingen biedt AHL een snelle transportoplossing.

Sociaal

Wij zullen de beste werkgever in onze sector zijn. Wij geloven dat een goede werkgever resulteert in een positieve en professionele werkhouding en dit zal zich weer uiten naar goede werk relaties. Wij bieden een vertrouwde en betrokken werkomgeving waarin iedereen wordt gerespecteerd en waar iedereens bijdrage meetelt.

Ecologisch

Wij willen zo ecologisch mogelijk te werk gaan. Door slimme roadmapping en innovatieve transport oplossingen proberen wij het mileu zo min mogelijk te beschadigen.

Compliance

Onze normen
AHL logistics heeft duidelijke richtlijnen omschreven om ethisch gedrag te waarborgen en om als eerlijke betrouwbare partner voor onze klanten te handelen. Onze AHL logistics gedragsregels dienen door elke vertegenwoordiger te worden gehanteerd.

Veiligheid
Bij AHL logistics is de veiligheid van uw lading uiterst belangrijk voor ons. Wij zijn voor alle mogelijk ongelukken/onkosten gedekt. Tevens is ons customer-support indien mogelijk altijd bereikbaar.

Waarom AHL LOGISTIEK

Klantgerichte oplossingen

Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij bieden u klantgerichte oplossingen, zoals transport op maat, volgen van uw zending met onze trackingsysteem en het ondersteunen van uw vracht daar waar nodig.

Voor elke vraag een oplossing

AHL Logistics Nederland is uw partner in internationaal transport en logistieke dienstverlening. Wij vervoeren uw goederen snel en efficiënt binnen Europa per transportbus of vrachtwagen. Waar wij ons onderscheiden is dat wij met transportbus binnen 72 uur overal in Europa kunnen zijn!

Ons netwerk

Met 2 vestigingen en meer dan tientallen partners in meer dan 30 landen verbinden wij alle belangrijke economische regio’s met elkaar. Omdat wij niet de grootste zijn in de sector, zijn wij directer, sneller en veel efficiënter dan de grotere partijen. AHL Logistics Nederland heeft een historie van ruim 10 jaar en is al sinds 2020 actief in Nederland.

Onze partners

Bereik uw bestemming 100% veilig en verzekerd