Over ons

Wij zijn AHL LOGISTIEK

AHL is een logistieke dienstverlener met zijn hoofdkantoor in Istanbul, Turkije. Wij werken samen met klanten in Turkije en in Europa om hun nationale en internationale logistieke behoeften te ondersteunen via wegtransport. Wij zijn gespecialiseerd in het verzenden van vrachten in Europa binnen 72 uur. In 2015 waren wij begonnen met onze ‘nieuwe’ express service. We hadden in totaal 10 transportbussen in onze vloot. Zes jaar later zijn wij trotse eigenaar van een vloot van 110 bestelbussen en 30 vrachtwagens.

Bij AHL zijn wij super trots op onze groei. Met kop en schouders steken wij bovenuit onze concurrenten die vergelijkbare logistieke diensten aanbieden. Onze unieke combinatie van ervaring, service en technologie stelt ons in staat logistieke diensten te leveren die een hoge mate van betrouwbaarheid bieden en toch kosteneffectief blijven.

Normen

AHL LOGISTIEK heeft duidelijke richtlijnen omschreven om ethisch gedrag te waarborgen en om als eerlijke betrouwbare partner voor onze klanten te handelen. Onze AHL LOGISTIEK gedragsregels dienen door elke vertegenwoordiger te worden gehanteerd.

Veiligheid

Bij AHL LOGISTIEK is de veiligheid van uw lading uiterst belangrijk voor ons. Wij zijn voor alle mogelijk ongelukken/onkosten gedekt. Tevens is ons customer-support indien mogelijk altijd bereikbaar.

Waarom AHL Logistics

Klantgerichte oplossingen

Of uw bedrijf nu groot of klein is, wij bieden u klantgerichte oplossingen, zoals transport op maat, volgen van uw zending met onze trackingsysteem en het ondersteunen van uw vracht daar waar nodig.

Voor elke vraag een oplossing

AHL Logistics Nederland is uw partner in internationaal transport en logistieke dienstverlening. Wij vervoeren uw goederen snel en efficiënt binnen Europa per transportbus of vrachtwagen. Waar wij ons onderscheiden is dat wij met transportbus binnen 72 uur overal in Europa kunnen zijn!

Ons netwerk

Met 2 vestigingen en meer dan tientallen partners in meer dan 30 landen verbinden wij alle belangrijke economische regio’s met elkaar. Omdat wij niet de grootste zijn in de sector, zijn wij directer, sneller en veel efficiënter dan de grotere partijen. AHL Logistics Nederland heeft een historie van ruim 10 jaar en is al sinds 2020 actief in Nederland.

Onze partners

Bereik uw bestemming 100% veilig en verzekerd